Motel Käpylän nostalginen iltaravintola palvelee

Motel Käpylän viihderavintola palvelee paitsi kuukausittaisella ohjelmatarjonnalla, myös erilaisten tilausryhmien ruokailu- ja tapahtumapaikkana. Tunnelmallinen ravintolasalimme toimii hyvin niin hautajaisiin, ristiäisiin kuin syntymäpäiväjuhliinkin. Saliimme mahtuu ruokailemaan 100 henkeä ja tarvittaessa lisäpaikkoja saadaan katettua ravintolasalin yhteydessä toimivaan, 30-paikkaiseen Unionin baariin.

Ravintolastamme löytyy pieni esiintymislava, piano ja A-oikeudet. Annamme mielellämme lisätietoja, menu-vaihtoehtoja ja tarjouksia: sales@motelkapyla.fi.

Talostamme löytyvä Unionin baari palvelee tällä hetkellä ma-to klo 15-22, pe klo 15-24 ja la klo 14-24. Unionin baarin keittiö palvelee ma-pe klo 21:00 asti, ja la klo 20:00 asti. Tervetuloa aikamatkailemaan Unionin baariin!

Voit järjestää meillä privaatit perhejuhlat tai pikkujoulut 10-100 hengen ryhmällesi. Ison ravintolasalin lisäksi meiltä löytyy myös 5-20 hengen ryhmille sopiva kokoustila talosta. Halutessasi voit tilata meiltä juhlatarjoilut, tai esimerkiksi pelkät täytekakut catering-palveluna talon ulkopuolelle. Annamme mielellämme lisätietoja: sales@motelkapyla.fi, 040 775 24 66.Vuoden 2021 Pikkujoulupöytäämme katamme seuraavia herkkuja:


Perinteinen joulukinkku
Käpylän Kreikan mummon karjalanpaisti
Keitetyt perunat
Porkkanalaatikko
Lanttulaatikko

Keittiöpäällikön sinappilohi
Käpylän sitruunasilli
Talon metsäsienisalaatti
Pähkinäinen punajuuri-majoneesi-salaatti
Punakaali-punaviinimarja-salaatti

Pulla-Jussin rieska ja joululeipä
Käpylän yrttivoi

Vesi ja kotikalja

Luumumousse
Piparkakut
Kahvi, tee & glögi

34€/hlö


Motel Käpylässä tarjoillaan jälleen lounasta ma-pe klo 10:30-13.

Lounasmenumme viikolla 48:

29.11. MA

Kaisan oma lasagne L

Mansikkakiisseli ja kermavaahto G, L

 

30.11. TI

Smetanalla maustettu uunilohi ja lohkoperunat G, L

Persikkarahka G, L

 

1.12. KE

Meän Lihan naudan kebabista tehty kiusaus G, L

Pannari, hillo ja kermavaahto L

 

2.12. TO

Taco- & Tortilla-Torstai L, G, V

Lohkoperunat G, V

Suklaamousse G, L

 

3.12. PE

Joululounas 18€

 

Lounaamme sisältää aina salaattipöydän, leipää ja ruokajuomat (kotikalja, mehu, maito, vesi). Lounas maksaa 10€, ja se on tarjolla klo 10:30-13.

Ruoan voi syödä paikan päällä tilavassa ravintolasalissamme, tai noutaa ruoan kotiin. Ruoan nouto onnistuu myös ns. After Work -aikaan klo 15-22 välillä. Annamme mielellämme yrityksille oman tarjoushinnan.