Motel Käpylän nostalginen iltaravintola palvelee

Motel Käpylän viihderavintola palvelee paitsi kuukausittaisella ohjelmatarjonnalla, myös erilaisten tilausryhmien ruokailu- ja tapahtumapaikkana. Tunnelmallinen ravintolasalimme toimii hyvin niin hautajaisiin, ristiäisiin kuin syntymäpäiväjuhliinkin. Saliimme mahtuu ruokailemaan 100 henkeä ja tarvittaessa lisäpaikkoja saadaan katettua ravintolasalin yhteydessä toimivaan, 30-paikkaiseen Unionin baariin.

Ravintolastamme löytyy pieni esiintymislava, piano ja A-oikeudet. Annamme mielellämme lisätietoja, menu-vaihtoehtoja ja tarjouksia: sales@motelkapyla.fi.

Talostamme löytyvä Unionin baari palvelee tällä hetkellä ma-to klo 15-22, pe klo 15-24 ja la klo 14-24. Unionin baarin keittiö palvelee ma-pe klo 21:00 asti, ja la klo 20:00 asti. Tervetuloa aikamatkailemaan Unionin baariin!

Voit järjestää meillä privaatit perhejuhlat tai pikkujoulut 10-100 hengen ryhmällesi. Ison ravintolasalin lisäksi meiltä löytyy myös 5-20 hengen ryhmille sopiva kokoustila talosta. Halutessasi voit tilata meiltä juhlatarjoilut, tai esimerkiksi pelkät täytekakut catering-palveluna talon ulkopuolelle. Annamme mielellämme lisätietoja: sales@motelkapyla.fi, 040 775 24 66.

 

Motel Käpylässä tarjoillaan jälleen lounasta ma-pe klo 10:30-13.

Lounaslistamme viikolle 21:

Tarjoilemme lounaan seisovasta pöydästä tällä hetkellä klo 10:30-13. Ennakkotilauksesta järjestämme sinun ryhmällesi (väh. 10hlö) ruokailun mihin kellonaikaan haluat.

Ma
Perinteinen makkarakastike & talon perunamuusi L, G

Ti
Kanafileefritit ja lohkoperunat L, G

Ke
Meän Lihan nautakäristus ja talon perunamuusi L, G

To
Helatorstaina emme tarjoile lounasta <3 

Pe
Seijan pizzaperjantai L, G, K

 

Lounaamme tarjoillaan seisovasta pöydästä, ja se sisältää salaattipöydän, leipää, ruokajuomat (kotikalja, mehu, maito, vesi) ja jälkiruoan. Lounas maksaa 10€, ja se on tarjolla klo 10:30-13. Eläkeläiset ja opiskelijat maksavat lounaasta vain 8€/hlö. Ruoan voi syödä paikan päällä tilavassa ravintolasalissamme, tai noutaa ruoan kotiin. Ruoan nouto onnistuu myös ns. After Work -aikaan klo 15-22 välillä.