Unionin Baari 

Motel Käpylän yhteydessä toimiva Unionin baari on kunnianosoitus samassa rakennuksessa aikoinaan toimineelle Bar Unionille. Lähes kaikki Unionin baarin sisältä löytyvät huonekalut ovat alkuperäisiä vintage- ja design-huonekaluja 70-luvulta. Baarista löytyy muun muassa Eero Aarnion aikoinaan Upolle suunnittelemat punaiset muovituolit.

Unionin baari palvelee talvikaudella ma-to klo 15:00-22:00, pe klo 15:00-22:00 ja la klo 14:00-22:00. Tervetuloa aikamatkailemaan Unionin baariin!

 

Unionin baarin bistro-menu

Bistro-menultamme löydät muun muassa laadukkaita, mahdollisimman pitkälle paikallisista raaka-aineista valmistettuja Premium Hot Dogeja. Listalta löytyy myös kanafilestä kasattu Talon Kanakori ja Meän Makkaraherkku tervolalaisen Meän Lihan Koskenlaskija-makkarasta. Tuoreimpana lisäyksenä listalta löytyy Wings-annokset, joihin on saatavilla Siipiweikkojen tulinen- ja medium- kastike. Kaikkiin annoksiin saa suuren suosion saavuttaneita puikulaperunaranskalaisia sekä raikasta talon salaattia.

Käytämme hodareissamme paikallisen Pulla Jussi -leipomon laadukkaita sämpylöitä ja tervolalaisen Meän Lihan käsintehtyjä makkaroita.

Hodarisämpylä löytyy myös gluteiinittomana ja makkaroissa on käytetty ainoastaan perunajauhoa. Kaikki ruokamme ovat laktoosittomia. Tarjoilemme Unionin baarin annoksia ma-pe klo 15:00-21:00 ja la klo 14:00-20:00 asti . Ruokiamme voi myös noutaa kotiin. Tutustu ruokalistaamme täällä.

Uusinta "hottia" meiän ruokalistalla on Halloumisalaatti ja Käpylän Fish & Chips -annos, sekä jälkkärit kaikkinensa. Tulehan sieki testaamaan.

Tällä hetkellä Premium Burgerit ovat tarjolla vain perjantaisin ja lauantaisin, mutta ryhmille tarjoilemme kylän parhaat burgerit minä päivänä tahansa.

 

Asiakaspalautteita Unionin baarista:


"Voi mikä aikamatkapaikka, todellakin! Unionin baarissa tuntui ihan siltä, niin kuin olisi kävellyt nuoruuden kantabaarissa. Hieman taisi silmäkulmatkin kostua kun kävelin baarin läpi." -Nainen Keski-Suomesta-

"Arvostan suuresti sitä, että ruokalistalta löytyy laadukkaita raaka-aineita, vaikka ateriat ovatkin tuttuja, koko perheen suosikkeja. Meidän perheen ehdoton suosikki oli hot dog paikallisen leipomon sämpylällä ja paikallisen tuottajan makkaralla." -Viisihenkinen perhe Varsinais-Suomesta-

"Premium Hampurilaisten vegaaninen burgeri oli yksi parhaimmista joita olen syönyt. Pihvistä maistui, että se oli talossa tehty. -35-vuotias nainen Tampereelta-

 

Vuodenvaihteen poikkeus aukioloajat 2024