Unionin Baari

Motel Käpylän yhteydessä toimiva Unionin baari on kunnianosoitus samassa rakennuksessa aikoinaan toimineelle Bar Unionille. Lähes kaikki Unionin baarin sisältä löytyvät huonekalut ovat alkuperäisiä vintage- ja design-huonekaluja 70-luvulta. Baarista löytyy muun muassa Eero Aarnion aikoinaan Upolle suunnittelemat punaiset muovituolit.

Unionin baari palvelee tällä hetkellä ke & to klo 17:00-22:30, pe klo 17:00-23:00 ja la klo 15:00-23:00. Tervetuloa aikamatkailemaan Unionin baariin! 

Tutustu bistro-menuun Täällä

 

Unionin baarin bistro-menu

Bistro-menultamme löydät muun muassa laadukkaita, mahdollisimman pitkälle paikallisista raaka-aineista valmistettuja Premium Hot Dogeja. Listalta löytyy myös kanafilestä kasattu Talon Kanakori ja Meän Makkaraherkku tervolalaisen Meän Lihan Koskenlaskija-makkarasta. Tuoreimpana lisäyksenä listalta löytyy Wings-annokset, joihin on saatavilla sekä Texas-Peten että Siipiweikkojen tuliset kastikkeet. Kaikkiin annoksiin saa suuren suosion saavuttaneita puikulaperunaranskalaisia sekä raikasta talon salaattia.

Käytämme hodareissamme paikallisen Pulla Jussi -leipomon laadukkaita sämpylöitä ja tervolalaisen Meän Lihan käsintehtyjä makkaroita.

Hodarisämpylä löytyy myös gluteiinittomana ja makkaroissa on käytetty ainoastaan perunajauhoa. Kaikki ruokamme ovat laktoosittomia. Tarjoilemme Unionin baarin annoksia tammikuussa pe ja la klo 21:00 asti. Ruokiamme voi myös noutaa kotiin. Bistro-menuun voit tutustua täällä.

Uusinta "hottia" meiän ruokalistalla on Lohtulauantain Premium Burgerit, jotka rakennetaan tervolalaisen Meän Lihan täyslihapihveistä ja Pulla-Jussin täysjyväsämpylöistä. Tällä hetkellä Premium Burgerit ovat tarjolla vain lauantaisin klo 15:00-21:00, mutta ryhmille tarjoilemme kylän parhaat burgerit minä päivänä tahansa. Ja, jos oikein kovasti annat palautetta, niin saatamma me alakaa tekemään burgereita myös perjantaisin.

 

Asiakaspalautteita Unionin baarista:


"Voi mikä aikamatkapaikka, todellakin! Unionin baarissa tuntui ihan siltä, niin kuin olisi kävellyt nuoruuden kantabaarissa. Hieman taisi silmäkulmatkin kostua kun kävelin baarin läpi." -Nainen Keski-Suomesta-

"Arvostan suuresti sitä, että ruokalistalta löytyy laadukkaita raaka-aineita, vaikka ateriat ovatkin tuttuja, koko perheen suosikkeja. Meidän perheen ehdoton suosikki oli hot dog paikallisen leipomon sämpylällä ja paikallisen tuottajan makkaralla." -Viisihenkinen perhe Varsinais-Suomesta-

"Premium Hampurilaisten vegaaninen burgeri oli yksi parhaimmista joita olen syönyt. Pihvistä maistui, että se oli talossa tehty. -35-vuotias nainen Tampereelta-